Kontakt

3-vejs og 4-vejs kontakter

3-vejs og 4-vejs kontakter
  1. Hvad er en 3 -vejs vs 4 -vejs switch?
  2. Kan du bruge 3 -vejs switch 4 -vejs?
  3. Hvad bruges 4 -vejskontakter til?
  4. Er der en 4 -vejs smart switch?
  5. Hvorfor kaldes det en 3 -vejs switch?
  6. Hvordan gør du en 4 -vejs switch til en 3 -vejs switch?
  7. Skal begge switches være trevejs?
  8. Kan du sætte en lysdæmper på en 4 -vejs switch?
  9. Hvad er den fælles ledning i en 3 -vejs switch?
  10. Hvor går den røde ledning på en 3 -vejs switch?
  11. Hvordan omgår man en 3 -vejs switch?

Hvad er en 3 -vejs vs 4 -vejs switch?

En trevejskontakt har tre terminaler; en fire-vejs har fire. Disse styrer et lys fra to eller tre kontakter, f.eks. Øverst og nederst på et trappeopgang, i hver ende af en gang eller i et stort rum med flere indgange.

Kan du bruge 3 -vejs switch 4 -vejs?

Det er trivielt at tilføje en 4-vejs switch på et tidspunkt mellem to 3-vejs switches. Tilføjelse af en 4-vejs switch forbi enderne af et par 3-vejs switches tager lidt mere indsats. Og nej, du kan ikke konvertere en 3-vejs switch til en 4-vejs switch uden at fortsætte med at bruge den gamle 3-vejs switch.

Hvad bruges 4 -vejskontakter til?

4-vejs switches

Firevejskontakter bruges til at styre belysning fra tre eller flere steder. Firevejskontakter bruges i kombination med trevejskontakter. Der er fire terminaler, der giver to sæt skiftepositioner på en fire-vejs switch. Hvert sæt terminaler er en af ​​skiftepositionerne.

Er der en 4 -vejs smart switch?

Smart Wifi-lysafbryder-Moderne lyskontakt, 4-vejs LED-baggrundsbelyst kontrolbelysning hvor som helst-Nem installation i væggen-kompatibel med Alexa, Google Home (US) (hvid)

Hvorfor kaldes det en 3 -vejs switch?

Kredsløb, der styres af to (enkeltpolede, dobbeltkast) kontakter kaldes trevejs efter konvention for at skelne dem fra kredsløb, der styres af en (enkeltpolet, enkeltkast) switch, som kan betragtes som tovejs (on, off).

Hvordan gør du en 4 -vejs switch til en 3 -vejs switch?

Gå til 4-vejs switchboksens placering. Sæt ledningen, der ikke er afskærmet, på den sorte skrue på 3-vejskontakten. Fjern de resterende to rejsende fra 4-vejs kontakten, og sæt dem på 3-vejs kontakten. Skru 3-vejs kontakten på kassen.

Skal begge switches være trevejs?

Nej, du kan bruge hver switch til et andet 3-vejs kredsløb. ... Nej, det er ikke nødvendigt at udskifte begge kontakter, så længe den position, du installerer det i, har adgang til neutralen.

Kan du sætte en lysdæmper på en 4 -vejs switch?

Hvis du kan finde en 4-vejs lysdæmper, kan du erstatte enhver 4-vejs switch i et flervejskredsløb med det. Ellers må det enten være den første eller sidste switch. Hvis du vil installere en lysdæmper, ville jeg købe en Lutron 3-vejs lysdæmper ved en kompatibel watt til belastningen.

Hvad er den fælles ledning i en 3 -vejs switch?

Sort ledning: Dette er en varm ledning, der fører elektricitet fra strømkilden til den første switch i en typisk 3-vejs opsætning. Det kaldes også "fælles ledning" eller "ledningstråd".”Medmindre afbryderen er slukket, er denne sorte ledning altid varm.

Hvor går den røde ledning på en 3 -vejs switch?

Den sorte varme ledning tilsluttes den yderste højre switchs fælles terminal. Røde og blå ledninger forbinder rejseklemmer på begge kontakter. Den røde ledning, der er forbundet til den første switchs fælles terminal, fører tilbage til armaturet.

Hvordan omgår man en 3 -vejs switch?

  1. fjern kontakten med den indgående varme (vist til venstre), og tilslut den indgående varme til en af ​​"rejsende" -trådene.
  2. udskift den anden kontakt (vist til højre) med en enkeltpolet kontakt.
  3. tilslut "rejsende" -tråden, der blev brugt i trin 1, til den ene side af kontakten.

Tilslut en dobbelt vippekontakt og en normal vippekontakt
Hvordan tilslutter du en dobbelt lyskontakt med en strømkilde?Betyder det noget, hvilken vej du tilslutter en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem vip...
Udskiftning af gammel 4-vejs switch
Følg disse trin for at udskifte en fire-vejs switch:Sluk for strømmen til kontakten på kredsløbspanelet eller sikringsboksen.Skru af og fjern kontaktp...
Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...