Kontakt

Hvordan kan jeg fjerne en 4-vejs switch og stadig have to 3-vejs kontakter, der betjener lysene?

Hvordan kan jeg fjerne en 4-vejs switch og stadig have to 3-vejs kontakter, der betjener lysene?
  1. Kan jeg konvertere en 4 -vejs switch til en 3 -vejs switch?
  2. Skal begge switches være trevejs?
  3. Hvordan lukker man en 3 -vejs switch af?
  4. Hvordan ved du, om en switch er 3 -vejs eller 4 -vejs?
  5. Er der en 4 -vejs smart switch?
  6. Hvilken farveledning går til den sorte skrue på en 4 -vejs switch?
  7. Hvor mange terminalskruer har en 4 -vejs switch?
  8. Kan du sætte en lysdæmper på en 4 -vejs switch?
  9. Hvad er den fælles ledning i en 3 -vejs switch?
  10. Hvilken farveledning går til den sorte skrue på en 3 -vejs switch?
  11. Hvad er forskellen mellem 2 -vejs og 3 -vejs switch?

Kan jeg konvertere en 4 -vejs switch til en 3 -vejs switch?

For at konvertere 4 -vejs til 3 -vejs vil du dybest set omgå den sidste switch ved at lade den midterste switch styre belastningen.

Skal begge switches være trevejs?

Nej, du kan bruge hver switch til et andet 3-vejs kredsløb. Jeg har også en TP-Link 3-vejs switch og en Dimmer 3-vejs switch i samme kredsløb, BEMÆRK: For at bruge en lysdæmper skal du have TP-Link smart switch på den HOT side af de to 3-vejs kontakter.

Hvordan lukker man en 3 -vejs switch af?

3 svar

  1. udskift kontakten med en enkeltpolet kontakt.
  2. tilslut en af ​​"rejsende" -trådene til belastningssiden.
  3. fjern den anden (uønskede) kontakt og tilslut den rejsekabel, der blev brugt i trin-2, til den "skiftede varme" ledning, der går til lysene.
  4. den ubrugte "rejsende" ledning forlades.

Hvordan ved du, om en switch er 3 -vejs eller 4 -vejs?

En trevejskontakt har tre terminaler; en fire-vejs har fire. Disse styrer et lys fra to eller tre kontakter, f.eks. Øverst og nederst på et trappeopgang, i hver ende af en gang eller i et stort rum med flere indgange.

Er der en 4 -vejs smart switch?

Smart Wifi-lysafbryder-Moderne lyskontakt, 4-vejs LED-baggrundsbelyst kontrolbelysning hvor som helst-Nem installation i væggen-kompatibel med Alexa, Google Home (US) (hvid)

Hvilken farveledning går til den sorte skrue på en 4 -vejs switch?

Den hvide ledning fra strømkilden fastgøres til lysets hvide ledning. Lysets sorte ledning skal fastgøres til den sorte ledning, der løber til den første switch. Ved kontakten vil den hvide ledning (varm), der kommer fra lyset, blive forbundet til den mørke farve.

Hvor mange terminalskruer har en 4 -vejs switch?

Mange gange kommer firevejskontakter med to messingfarvede terminalskruer og to mørkere farvede terminalskruer. En grøn jordterminal er også på en fire-vejs switch.

Kan du sætte en lysdæmper på en 4 -vejs switch?

Hvis du kan finde en 4-vejs lysdæmper, kan du erstatte enhver 4-vejs switch i et flervejskredsløb med det. Ellers må det enten være den første eller sidste switch. Hvis du vil installere en lysdæmper, ville jeg købe en Lutron 3-vejs lysdæmper ved en kompatibel watt til belastningen. Identificer hvilken af ​​de 3 kontakter, der er ved linieenden.

Hvad er den fælles ledning i en 3 -vejs switch?

Sort ledning: Dette er en varm ledning, der fører elektricitet fra strømkilden til den første switch i en typisk 3-vejs opsætning. Det kaldes også "fælles ledning" eller "ledningstråd".”Medmindre afbryderen er slukket, er denne sorte ledning altid varm.

Hvilken farveledning går til den sorte skrue på en 3 -vejs switch?

Når du tilslutter en 3-vejs switch, skal du først skrue terminalskruerne på den nye switch, indtil de er svære at dreje. Tilslut jordledningen til den grønne skrue. Tilslut ledningen, der er markeret som almindelig, til den sorte eller mørke farve.

Hvad er forskellen mellem 2 -vejs og 3 -vejs switch?

2 -vejs switch eller enkeltpolet dobbeltkastkontakt er en tre -terminal switch. Her er 1 terminal input og de to andre bruges som output. ... Fordi den bruger to kontakter og et apparat. I trevejsafbrydere bruger du to styre et enkelt apparat fra to forskellige steder.

Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...
Hvorfor ser jeg omkring et 50V fald på Load Line i en lysarmaturboks?
Hvad forårsager lav spænding ved lysarmatur?Hvorfor har jeg spænding, når kontakten er slukket??Hvilken spænding er en lyskontakt?Har lysarmaturer bru...
Twin Lightswitch ledninger - dk
Hvad betyder l1 og l2 på en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem en 2 -vejs og 3 -vejs switch?Går den sorte ledning til l1 eller l2?Hvad sker der, hvi...