Kontakt

Kabelføring af køkkenlamper 6 lyser en 3 -vejs switch med 1 lys inden for de 6, der styres af en anden switch

Kabelføring af køkkenlamper 6 lyser en 3 -vejs switch med 1 lys inden for de 6, der styres af en anden switch
  1. Hvordan tilslutter du flere lys og kontakter til et kredsløb?
  2. Hvordan styrer jeg flere lys med en switch?
  3. Skal begge switches være 3-vejs?
  4. Hvor mange lamper kan jeg tænde på en switch?
  5. Kan du tilslutte to lys et stik?
  6. Betyder det noget, hvilken ledning der går, hvor på en lyskontakt?
  7. Hvorfor har min lyskontakt 3 ledninger?
  8. Kan en switch styre 2 lys?
  9. Kan en enkeltpolet kontakt styre to lys?
  10. Kan en smart lyskontakt styre flere lys?

Hvordan tilslutter du flere lys og kontakter til et kredsløb?

Hvis du har monteret to kontakter i den samme elboks, skal du forberede to sorte ledninger. Tilslut den ene ende af 6-tommer ledningen til den øverste terminal på den første switch. Drej den anden ende sammen med den sorte ledning fra det indgående kredsløbskabel og den sorte ledning fra kablet, der går til den anden kontakt, for at danne en grisehale.

Hvordan styrer jeg flere lys med en switch?

Du kan foretage denne lyskontaktledning på en af ​​to måder. Det mest almindelige er at daisy-chain lysarmaturerne ved at forbinde dem med hinanden og tilslutte den første til kontakten. Den anden måde at koble flere lys til en switch er at forbinde dem alle direkte til kontakten i en "home run" -konfiguration.

Skal begge switches være 3-vejs?

Nej, du kan bruge hver switch til et andet 3-vejs kredsløb. Jeg har også en TP-Link 3-vejs switch og en Dimmer 3-vejs switch i samme kredsløb, BEMÆRK: For at bruge en lysdæmper skal du have TP-Link smart switch på den HOT side af de to 3-vejs kontakter.

Hvor mange lamper kan jeg tænde på en switch?

Det grundlæggende i lyskontaktledninger

Der er ingen grænse for antallet af lys på et kredsløb. Belastningen på armaturerne er det, der bestemmer, hvor mange lys et kredsløb kan rumme.

Kan du tilslutte to lys et stik?

du burde være i stand til at koble de 2 lamper til, 1 stik.

Betyder det noget, hvilken ledning der går, hvor på en lyskontakt?

Den hvide (neutrale) ledning tilsluttes sølvskruen, eller du placerer den i det bageste trådhul på samme side af enheden som sølvskruen. Den sorte (varme) ledning går til messingskruen eller ind i hullet bag på enheden på samme side som messingskruen.

Hvorfor har min lyskontakt 3 ledninger?

En enkelt pol er, hvor kontakten er placeret. Der er et 3 -leder kabel, der fører til et lys, der er forbundet til andre lys med deres egne kontakter. Dette er ikke en switch loop, og der er ingen trevejs opsætning.

Kan en switch styre 2 lys?

To separate kredsløb styres af en switch. Dette bruges typisk til at styre et kredsløb fra flere steder i en serie af tre kontakter på et kredsløb. En dobbeltpolet kontakt kan bruges til at styre lys og en ventilator eller 2 lys på separate kredsløb.

Kan en enkeltpolet kontakt styre to lys?

En enkelt lyskontakt, der styrer to armaturer, f.eks. To lamper eller et lys og et badeværelse eller en loftventilator, kan konverteres til en dobbelt lyskontakt, der giver dig mulighed for at betjene hvert armatur uafhængigt. Hvis hvert armatur har et separat kabel, der løber til kontakten, er dette en ret simpel opgave.

Kan en smart lyskontakt styre flere lys?

SMART MULTI-CONTROL SWITCH: Styr forskelligt antal lys med 1Gang/2Gang/3Gang af denne slags 3-vejs smart switch, eller to 2-Gang, hver enkelt Gang på forskellige switches for at styre samme lys på samme tid. Én sløjfe kan højst parres med 10 målpunkter med multikontrolfunktionen.

Jeg erstattede min badeværelses udstødningsventilator med en nedtællingsafbryder
Kan du sætte en timerkontakt på en badeværelsesventilator?Hvordan ændrer man en udstødningsventilator??Hvordan tilsluttes en udstødningsventilator til...
Kan jeg tilføje en enkeltpolet switch til en eksisterende switch med samme strømkilde
Den anden 3 -vejs switch er den sidste switch i serien af ​​kontakter, denne 3 -vejs switch sender strømmen til lyset eller lysene. Hvis den enkeltpol...
Tilslutning af to lamper på en kontakt
Kan du tilslutte to lys til en switch?Kan en enkeltpolet kontakt styre to lys?Kan en lyskontakt styre to lys?Hvordan tilslutter man en lyskontakt med ...