Purlins

Fastgørelse af OSB -beklædning til 2x4 purlins over 12 OC spær

Fastgørelse af OSB -beklædning til 2x4 purlins over 12 OC spær
  1. Hvor langt kan 2x4 purlins spænde?
  2. Hvordan fastgøres et purlins tag?
  3. Hvor langt skal purlins være i afstand?
  4. Hvilken slags træ bruger du til purlins?
  5. Kan en 2X4 spænde 12 fod?
  6. Hvilket er stærkere Z purlin eller C purlin?
  7. Er purlins bærende?
  8. Hvor tyk skal tagruller være?
  9. Hvordan støtter du en purlin?
  10. Hvad er normal spærafstand?
  11. Hvordan fremskynder du purlins på kanten?
  12. Hvor langt kan et 2x8 Rafter spænd uden støtte?

Hvor langt kan 2x4 purlins spænde?

2x4 purlins kan også spikres oven på spærene med et 60-d søm eller fastgøres med metalclips ved hver spær. Spær kan have mellemrum på op til tolv fod, afhængigt af længden på linerne, når snorene drejes kant.

Hvordan fastgøres et purlins tag?

Snap en kridtstreg vandret hen over taget to fod ned fra toppen. Læg den første purlin ved tagryggen ned til kridtstregen, der begynder i begge hjørner. Fastgør rillen med 16d fælles søm i hver lodret spær. Sæt to søm med lige stor afstand i spæret.

Hvor langt skal purlins være i afstand?

Når de er placeret, skal tagspærre ikke have mere afstand end 1.2 meter fra hinanden ved brug af plader med en tykkelse på 0.7 mm og 1 meter ved brug af 0.5 mm folie. De nøjagtige krav vil variere, men som en grov vejledning er dette en god tommelfingerregel at følge.

Hvilken slags træ bruger du til purlins?

Som et eksempel på en applikation af høj kvalitet vælges en purlin lavet af poppel. I dette tilfælde gøres der mere brug af poppelens ressourcepotentiale, da den anvendes som en strukturel komponent med en lang levetid. Anvendelse af højere kvalitet til råvarer som poppeltræ kan være en del af en kaskadestrategi.

Kan en 2X4 spænde 12 fod?

Generelt vil de fleste 2X4'er være SPF (Gran, Fyr/Gran) og skal være mindst #2 eller stutteri. Hvis du virkelig holder den levende belastning på et minimum (30) og skubber den døde last til 20- kan du konservativt spænde 7 '12 "o/c.

Hvilket er stærkere Z purlin eller C purlin?

Z Shaped Purlin:

En anden form for Z purlin er stærkere end C purlin og bruges mest sammen ved led og overlapninger.

Er purlins bærende?

I arkitektur eller konstruktionsteknik eller bygning er en purlin (eller purlin) et vandret strukturelement i et tag. Purlins understøtter belastningerne fra tagdækket eller beklædningen og understøttes af hovedspærene og/eller bygningsvæggene, stålbjælker osv.

Hvor tyk skal tagruller være?

Underkonstruktionen, som metalpanelerne er fastgjort til, skal have en passende afstand og være tilstrækkelig tyk til at give et tag- eller vægsystem, der kan klare de krævede designbelastninger. En 2 "nominel tømmertykkelse eller 1" nominel tykkelse er begge acceptable riller.

Hvordan støtter du en purlin?

STRUT - en stråle placeret i en vinkel, der bruges til at understøtte listerne. Bindestråle - en vandret bjælke for at reducere belastning og bruges i tagbøjler. Kravebånd: vandrette bånd i den øverste tredjedel af loftet hulrum eller tag. Mellemspændbånd: vandret i midten af ​​spæret.

Hvad er normal spærafstand?

Bygherrer er ikke bundet af standard spærafstandsmålinger. Men de har en tendens til at placere spær i en af ​​flere branchestandarder, typisk enten 12, 16 eller 24 tommer fra hinanden.

Hvordan fremskynder du purlins på kanten?

Til fastgørelse på kanten kan du bruge en 60D ringskank søm eller en 6in timberlok skrue er lettere. Normalt er 2x4 purlins lagt fladt ovenpå, ligesom du har dem, almindelige med 4 ft OC -mellemrum. Det kan også bruges ved 5ft OC ved op til 30psf snebelastning.

Hvor langt kan et 2x8 Rafter spænd uden støtte?

Generelt set kan bjælker med en afstand på 16 tommer på midten strække sig over 1.5 gange i fod deres dybde i tommer. En 2x8 op til 12 fod; 2x10 til 15 fod og 2x12 til 18 fod. Jo større dæk, jo større bjælker.

Kabelføring (er), der styres af en kontakt
Hvordan ved du, om en stikkontakt styres af en kontakt?Kan du tilslutte en stikkontakt fra en lyskontakt?Kan stikkontakter og afbrydere være på samme ...
Hvad skal jeg gøre med en strømafbryder, der tilsyneladende ikke gør noget?
Tænd for det, og tag stikket ud, og sæt det i igen, og det er garanteret "tændt". Mange nyere radioer (f.eks. Fjernsyn, computere osv.) har en afbryde...
Er dette ledningsarrangement med 3 kontakter tilladt med kode?
Hvor mange ledninger kan være i en 3 -vejs switch?Hvad er ledningsreglerne anvendt på trevejskontakter?Kan du koble en 3 -vejs switch med 2 ledninger?...