Målestok

Kan jeg tilslutte 12 gauge wire til 18 gauge wire til en udendørs lysstolpe og stik?

Kan jeg tilslutte 12 gauge wire til 18 gauge wire til en udendørs lysstolpe og stik?

JA, du kan tilslutte 12 AWG -ledningen til din lysstangarmatur. Dette er nøjagtigt det samme som næsten alle lysarmaturer i dit hjem mfg'er regelmæssigt bruger mindre ledninger, fordi belastningen er begrænset.

  1. Kan du kombinere forskellige målerledninger?
  2. Kan du tilslutte 16 AWG til 12 AWG?
  3. Kan jeg bruge 12 gauge wire til lys?
  4. Kan jeg blande 12 og 14 gauge wire på et 20 amp kredsløb?
  5. Hvad sker der, hvis du bruger den forkerte målerledning?
  6. Kan jeg tilslutte en 10 gauge ledning til en 12 gauge ledning?
  7. Kan du tilslutte 18 AWG til 12 AWG?
  8. Kan du bruge 18 gauge wire med 14 gauge wire?
  9. Kan jeg bruge 18 gauge wire til LED -lys?
  10. Hvor mange stikkontakter kan du sætte på en 14 2 wire?
  11. Hvor langt kan du køre 12 gauge wire?
  12. Hvilken målekabel skal jeg bruge til lys?

Kan du kombinere forskellige målerledninger?

Så længe du ikke trækker for meget strøm gennem de mindre ledninger, er du normalt OK. Så hvis du bare arbejder med signaler, er det sandsynligvis ok at tilslutte, men hvis der er høj strøm på nogen af ​​ledningerne, så vil du sandsynligvis ikke gøre det.

Kan du tilslutte 16 AWG til 12 AWG?

Fjern den 12 gauge -ledning ekstra lang, så den går hele vejen igennem stikkontakten med spidsen, der strækker sig lidt ud af metalrøret. Sæt derefter din 16 gauge ledning i den anden ende, så den er side om side med 12'eren. Det giver dig den konstruktion, du har brug for til en god krympning.

Kan jeg bruge 12 gauge wire til lys?

Hvis du tilslutter et kredsløb, hvor der både er lys og stikkontakter, eller du bare ikke er sikker på, hvilken trådmåler du skal bruge, kan du ikke gå galt ved at vælge en 12-gauge ledning. Det er ikke helt så fleksibelt som en 14-gauge ledning, og det koster lidt mere, men det er altid et sikkert valg på et 15- eller 20-amp kredsløb.

Kan jeg blande 12 og 14 gauge wire på et 20 amp kredsløb?

Ja, du kan bruge 12 gauge wire på et 15 amp kredsløb. Imidlertid bør man aldrig sætte en 14 gauge ledning på et 20 amp kredsløb, da ledningerne vil smelte og forårsage brand, før de nogensinde snubler afbryderen. Husk også, at en 14 gauge ledning er lidt bedre, da den er tyndere og lettere end 12 gauge.

Hvad sker der, hvis du bruger den forkerte målerledning?

Hvis den forkerte størrelse bruges, vil din forstærker ikke modtage den korrekte spænding, den skal udføre ved dens kapacitet. Det betyder, at lydkvaliteten af ​​dit system vil blive kompromitteret.

Kan jeg tilslutte en 10 gauge ledning til en 12 gauge ledning?

Hvis du følger alle reglerne for underpaneler, kan du køre 10 gauge wire beskyttet af en 30A breaker til et sub panel og derefter køre 12 gauge ledninger hver beskyttet af en 20A breaker fra underpanelet. ...

Kan du tilslutte 18 AWG til 12 AWG?

NEJ bland aldrig nogensinde AWG Wire -målere, de er forskellige af en grund, og hovedårsagen er strømstyrke. Sikker på at det vil fungere, men det er 100% forkert, og #18 gauge -ledningen bliver en smeltbar forbindelse og potentiel brandfare. Det ville være lettere at bruge #18 -ledningen til at trække #12 -ledningen og gøre den rigtige.

Kan du bruge 18 gauge wire med 14 gauge wire?

Nej, du kan ikke ifølge koden. I virkeligheden kan du gøre dette, og en 14 gauge ledning kan bære 20 ampere sikkert, men problemet er, at det ikke er sikkert at gøre dette i et hus.

Kan jeg bruge 18 gauge wire til LED -lys?

De fleste mennesker vil sandsynligvis anbefale at bruge en solid 18-gauge ledning til dine LED-lamper. Omkostningsforskellen mellem denne trådstørrelse og et meget mindre kabel er ubetydelig, og 18-gauge er omtrent lige så stor som du kan gå, hvis du gerne vil have dine ledninger til at passe ind i de fleste holdere eller terminaler.

Hvor mange stikkontakter kan du sætte på en 14 2 wire?

hver stikkontakt (stikkontakt, lys) er omtrent en amp, så du kan bruge 14-2 ledninger til 12 stikkontakter beskyttet af en 15 amp bryder.

Hvor langt kan du køre 12 gauge wire?

Som et eksempel kan du for et 120 volt kredsløb køre op til 50 fod 14 AWG-kabel uden at overstige 3 procent spændingsfald.
...
Til 240 volt kredsløb:

14 AWG100 fod
12 AWG120 fod
10 AWG128 fod
8 AWG152 fod
6 AWG188 fod

Hvilken målekabel skal jeg bruge til lys?

Hvorfor trådmåler er vigtig

TrådbrugNominel AmpacitetTrådmåler
Lavspændingsbelysning og lampeledninger10 ampere18-gauge
Forlængerledninger (lette)13 ampere16-gauge
Lysarmaturer, lamper, belysningskredsløb15 ampere14-gauge
Køkken, badeværelse og udendørs beholdere (forretninger); 120 volt klimaanlæg20 ampere12-gauge

Kabelføring (er), der styres af en kontakt
Hvordan ved du, om en stikkontakt styres af en kontakt?Kan du tilslutte en stikkontakt fra en lyskontakt?Kan stikkontakter og afbrydere være på samme ...
Hvad skal jeg gøre med en strømafbryder, der tilsyneladende ikke gør noget?
Tænd for det, og tag stikket ud, og sæt det i igen, og det er garanteret "tændt". Mange nyere radioer (f.eks. Fjernsyn, computere osv.) har en afbryde...
Er dette ledningsarrangement med 3 kontakter tilladt med kode?
Hvor mange ledninger kan være i en 3 -vejs switch?Hvad er ledningsreglerne anvendt på trevejskontakter?Kan du koble en 3 -vejs switch med 2 ledninger?...