Tråd

Diagram for ledningsafbrydere og et lys

Diagram for ledningsafbrydere og et lys
  1. Hvordan tilslutter du flere lys og kontakter til et kredsløb?
  2. Kan jeg trække strøm fra en stikkontakt for at tilføje en lys- og lyskontakt?
  3. Betyder det noget, hvilken ledning der går, hvor på en lyskontakt?
  4. Hvor går den røde ledning på en lyskontakt?
  5. Kan du tilslutte en lyskontakt forkert?
  6. Hvor mange lamper kan jeg tænde på en switch?
  7. Hvad er daisy chain wiring?
  8. Kan to separate kredsløb være i den samme forbindelsesboks?
  9. Kan du koble et lys fra en stikkontakt?
  10. Kan jeg tilslutte en stikkontakt fra en lyskontakt?
  11. Kan jeg tilslutte et lys fra en stikkontakt?

Hvordan tilslutter du flere lys og kontakter til et kredsløb?

Hvis du har monteret to kontakter i den samme elboks, skal du forberede to sorte ledninger. Tilslut den ene ende af 6-tommer ledningen til den øverste terminal på den første switch. Drej den anden ende sammen med den sorte ledning fra det indgående kredsløbskabel og den sorte ledning fra kablet, der går til den anden kontakt, for at danne en grisehale.

Kan jeg trække strøm fra en stikkontakt for at tilføje en lys- og lyskontakt?

Du vil bare sætte strøm til kontakten og derefter på et lys. Du vil ikke have kontakten til at styre stikkontakten. Sluk for strømmen ved afbryderen. Kør 14/2 med jordforet el -kabel fra stikkontakten til kontakten.

Betyder det noget, hvilken ledning der går, hvor på en lyskontakt?

Den hvide (neutrale) ledning tilsluttes sølvskruen, eller du placerer den i det bageste trådhul på samme side af enheden som sølvskruen. Den sorte (varme) ledning går til messingskruen eller ind i hullet bag på enheden på samme side som messingskruen.

Hvor går den røde ledning på en lyskontakt?

Den røde ledning går på en af ​​messingskruerne, men om den går til venstre eller højre afhænger af, hvordan rummet er kablet. Hvis du ikke ved, hvordan det var, skal du slutte den røde ledning til en af ​​dem, tænde for strømmen igen og prøve lysene. Hvis kontakterne ikke fungerer, skal du skifte de nederste ledninger på den nye kontakt.

Kan du tilslutte en lyskontakt forkert?

Hvis en lysafbryder er forbundet forkert, kan der forekomme en kortslutning, hvis du giver fase og neutral til kontaktterminalerne. Tilslut altid neutral ledning til den ene terminal på lyset og fasen til den ene terminal på kontakten og afslut ledningen til den anden terminal på kontakten til lyset anden terminal.

Hvor mange lamper kan jeg tænde på en switch?

Det grundlæggende i lyskontaktledninger

Der er ingen grænse for antallet af lys på et kredsløb. Belastningen på armaturerne er det, der bestemmer, hvor mange lys et kredsløb kan rumme.

Hvad er daisy chain wiring?

I elektrisk og elektronisk teknik er en daisy chain et ledningsskema, hvor flere enheder er koblet sammen i rækkefølge eller i en ring, svarende til en krans af daisy blomster. Bortset fra en fuld, enkelt sløjfe kan systemer, der indeholder interne sløjfer, ikke kaldes daisy -kæder.

Kan to separate kredsløb være i den samme forbindelsesboks?

Svaret er ja, du kan have 2 separate kredsløb i den samme boks (de kan også have en splejsning, men ikke nødvendig i dit tilfælde). Den eneste bekymring ville være den samlede boksfyldning. Baseret på NEC vil trådfyldet blive beregnet til 2.0 for hver leder til 14 gauge wire og 2.25 til 12 gauge wire.

Kan du koble et lys fra en stikkontakt?

Kør et kabel til lysarmaturet og et andet kabel til stikkontakten, hvorfra du henter strøm. Sluk for strømmen til stikkontakten, og før du opretter forbindelser, skal du teste ledningerne med en spændingstester for at sikre, at de er døde. Ved stikkontakten tilslutter du kablet til belastningsterminalerne.

Kan jeg tilslutte en stikkontakt fra en lyskontakt?

Det er let at tilføje en stikkontakt ved siden af ​​en eksisterende lyskontakt, så længe der er en neutral ledning i kassen. ... Hvis der er et bundt med to hvide ledninger bundet sammen bag kontakten og to separate ledninger, der løber til kontakten, vil det være let at tilføje en stikkontakt.

Kan jeg tilslutte et lys fra en stikkontakt?

Tilslutning af et nyt lys fra en skiftet stikkontakt

Ved beholderen fjernes ledningerne, og hver splejses til det nye kabel og tilbage til beholderen med en grisehale. Ved lysarmaturboksen tilsluttes den sorte ledning til den varme terminal og den hvide til den neutrale terminal.

En lyskontakt viser strømmen til den, når den er slukket
Hvorfor tænder mit lys, når kontakten er slukket?Hvordan kan du se, om en lyskontakt er dårlig?Hvordan reparerer du en lyskontakt, der ikke slukker?Ha...
Jeg erstattede min badeværelses udstødningsventilator med en nedtællingsafbryder
Kan du sætte en timerkontakt på en badeværelsesventilator?Hvordan ændrer man en udstødningsventilator??Hvordan tilsluttes en udstødningsventilator til...
Kan jeg tilføje en enkeltpolet switch til en eksisterende switch med samme strømkilde
Den anden 3 -vejs switch er den sidste switch i serien af ​​kontakter, denne 3 -vejs switch sender strømmen til lyset eller lysene. Hvis den enkeltpol...