Fluorescerende

Lysstofrør tænder undertiden ikke

Lysstofrør tænder undertiden ikke

Hvis det fluorescerende lys ikke tænder nogle gange eller slet ikke, kan det være en konsekvens af følgende forhold:

  1. Hvad er tegn på en dårlig ballast?
  2. Hvordan ved jeg, om min fluorescerende starter er dårlig?
  3. Hvad får et fluorescerende lys til at tænde og slukke?
  4. Hvordan foretager du fejlfinding af lysstofrør?
  5. Skal du være elektriker for at skifte ballast?
  6. Hvor meget er det at udskifte en ballast?
  7. Hvordan tjekker man en ballast?
  8. Hvorfor bliver lysstofrør sort?
  9. Hvornår skal jeg udskifte min lysstofrør??

Hvad er tegn på en dårlig ballast?

2. Se efter advarselsskilte om, at ballasten fejler.

Hvordan ved jeg, om min fluorescerende starter er dårlig?

Returner lysstofrør til fatningen, hvis de blev fjernet for at nå starteren. Tænd kontakten. Hvis lyset tændes og ikke blinker konstant, var starteren problemet. Hvis armaturet ikke lyser eller fortsætter med at flimre, ligger problemet et andet sted.

Hvad får et fluorescerende lys til at tænde og slukke?

Hvis et lysstofrør blinker til og fra-en langsommere og mere tydelig proces end flimring-kan fejlen ligge i løse ledninger eller i en anden komponent, kaldet ballast. Ballasten er næsten altid skylden, hvis armaturet brummer under drift. ... Hvis lyset ikke fungerer, er ballasten fejl og skal udskiftes.

Hvordan foretager du fejlfinding af lysstofrør?

Fejlfinding af et lysstofrør

Kontroller strømmen, og test, om pæren sidder korrekt i stikkontakterne. Udskift derefter røret eller rørene. Hvis de nye rør ikke lyser, skal du bruge et multimeter eller en spændingsdetektor (ved kontakten og stikkontakterne) for at bekræfte, at armaturet får strøm.

Skal du være elektriker for at skifte ballast?

Ja. Faktisk har du brug for en lock -out tag -enhed på plads for at ændre en ballast. 'En elektriker udskifter ballasten på et lysstofrør.

Hvor meget er det at udskifte en ballast?

Omkostningerne ved at udskifte en ballast vil sandsynligvis være omkring $ 150. De gennemsnitlige omkostninger ved udskiftningsballasten er sandsynligvis $ 20 til $ 35 for kun selve ballasten. Hvis du ikke selv gør dette, kan en elektriker opkræve op til $ 100 for lønomkostningerne.

Hvordan tjekker man en ballast?

Den ene sonde på multimeteret skal røre ved de varme ledningsforbindelser, mens den anden rører ved de neutrale ledningsforbindelser. Hvis ballasten er god, har et analogt multimeter en nål, der vil feje til højre hen over måleskalaen. Hvis ballasten er dårlig, vil nålen ikke bevæge sig.

Hvorfor bliver lysstofrør sort?

Hvis enden af ​​røret bliver sort, kan det betyde, at det har en omskiftningscyklus, der er for hurtig, eller at katoden indeni er defekt. Hvis det bliver sort efter en dag eller en uge, er det bestemt katoden, der er skyld, og skal returneres til producenten for at blive udskiftet.

Hvornår skal jeg udskifte min lysstofrør??

Jo ældre lysstofrøret er, og jo ældre lysstofrøret er, desto mindre effektive er de til at antænde. Et rør, der tager mere end et par sekunder at starte, er en klar indikator for, at røret og starteren muligvis skal udskiftes.

Tilslut en dobbelt vippekontakt og en normal vippekontakt
Hvordan tilslutter du en dobbelt lyskontakt med en strømkilde?Betyder det noget, hvilken vej du tilslutter en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem vip...
Udskiftning af gammel 4-vejs switch
Følg disse trin for at udskifte en fire-vejs switch:Sluk for strømmen til kontakten på kredsløbspanelet eller sikringsboksen.Skru af og fjern kontaktp...
Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...