Lutron

Installeret Lutron Caseta, en pære virker, men to gør ikke

Installeret Lutron Caseta, en pære virker, men to gør ikke
  1. Hvordan nulstiller jeg mit Lutron Caseta trådløst?
  2. Kan en pico fjernbetjening flere kontakter?
  3. Hvordan opsætter jeg min Lutron Smart Switch?
  4. Hvad gør Lutron smart bridge?
  5. Hvordan fungerer Lutron Caseta uden neutral?
  6. Hvordan nulstiller jeg min Lutron Pico -fjernbetjening?
  7. Kan ikke oprette forbindelse til Lutron -broen?
  8. Hvorfor virker min Lutron -switch ikke?
  9. Hvordan slipper jeg af med Lutron -broen?

Hvordan nulstiller jeg mit Lutron Caseta trådløst?

Hvordan nulstiller jeg min Lutron Caseta -switch fra fabrikken? Tryk hurtigt på den øverste “on” -knap tre gange, og på den tredje tryk hold den nede, indtil lysene, der er forbundet til kontakten, begynder at dæmpe op og ned, tryk med det samme på den øverste “on” -knap tre gange hurtigt. De tilsluttede lys skifter derefter langsomt svagt og lyst.

Kan en pico fjernbetjening flere kontakter?

Én Pico -fjernbetjening kan bruges til at styre flere dæmpere. Tænd- og slukknapperne og hæve- og sænkeknapperne styrer derefter alle dæmpere, der er tilsluttet Pico. For eksempel, hvis du trykker på Raise -knappen, bliver alle lys lysere. ... Den midterste knap vil derefter genskabe den scene, når den trykkes.

Hvordan opsætter jeg min Lutron Smart Switch?

Trådmøtrikker og skruer følger med sættet, så du behøver ikke noget eget materiale.

  1. Trin et: Konfigurer Smart Bridge. ...
  2. Trin to: Sluk for strømmen. ...
  3. Trin tre: Fjern den eksisterende lysafbryder. ...
  4. Trin fire: Forbered dine ledninger til Caseta Dimmer Switch. ...
  5. Trin fem: Installer Caseta Dimmer Switch.

Hvad gør Lutron smart bridge?

Hvad gør Caséta Smart Bridge? Smart Bridge og Lutron App giver dig mulighed for at overvåge og betjene Lutron Caséta Trådløse dæmpere, Serena -motoriserede skærme og en række andre produkter via en internetforbundet enhed, f.eks. En smartphone, smart ur, tablet eller smart højttaler.

Hvordan fungerer Lutron Caseta uden neutral?

For eksempel bruger Lutron Caseta -enheder ikke en neutral ledning. At skulle køre en neutral ledning til smarte kontakter i væggen og dæmpere kan give problemer for visse brugere. ... Der bruges ingen neutral ledning, når strømkilden kommer direkte ind i et lysarmatur, og selve kontakten bruges til at fuldføre kredsløbet.

Hvordan nulstiller jeg min Lutron Pico -fjernbetjening?

Trin 1: Tryk hurtigt hurtigt på tre gange, og hold enten den øverste eller nederste knap på Pico -kontrollen nede. Slip IKKE efter tredje tryk. Trin 2: Hold knappen trykket ned efter det tredje tryk i et par sekunder, indtil status -LED'en lyser konstant grønt. Pico -kontrollen er nu vendt tilbage til fabriksindstillingerne.

Kan ikke oprette forbindelse til Lutron -broen?

Alle brugere: Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, anbefaler vi, at du nulstiller din router ved at afbryde strømmen i 10 sekunder. Dette vil genstarte broen. Hvis Lutron -appen stadig ikke kan finde broen, skyldes det sandsynligvis, at broen og din smartenhed ikke er forbundet til det samme netværk.

Hvorfor virker min Lutron -switch ikke?

Sørg for, at den forreste tilgængelige servicekontakt (FASS) eller luftgabet på lysdæmperen ikke er i positionen 'Fra'. Kontroller pærens tilstand, sørg for, at den ikke er brændt ud, og hvis den er det, skal du skaffe en erstatning. Kontroller strømmen ved afbryderkredsløbet. Kontakten kan være slukket, eller sikringen kan være udløst.

Hvordan slipper jeg af med Lutron -broen?

1. Prøv at ophæve parringen af ​​Smart Bridge fra iOS -enheden. Åbn Lutron -appen, og gå til Indstillinger > Siri Integration > Rediger Hjem & Brugere > Fjern Smart Bridge.

Udskiftning af gammel 4-vejs switch
Følg disse trin for at udskifte en fire-vejs switch:Sluk for strømmen til kontakten på kredsløbspanelet eller sikringsboksen.Skru af og fjern kontaktp...
Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...
Hvorfor ser jeg omkring et 50V fald på Load Line i en lysarmaturboks?
Hvad forårsager lav spænding ved lysarmatur?Hvorfor har jeg spænding, når kontakten er slukket??Hvilken spænding er en lyskontakt?Har lysarmaturer bru...