Kerdi

Er det ok at fastgøre en brusekabine til Schluter Kerdi kantsten?

Er det ok at fastgøre en brusekabine til Schluter Kerdi kantsten?

2 svar. Kerdi kantsten holder ikke dine skruer. Du kan prøve at sætte en skrue på et stykke skrot, og du skal kunne trække skruen ud i hånden. Det er designet til at blive brugt i bunden af ​​bruserdøren bare til at holde fliserne og godt nok til, at en person kan træde på det.

  1. Er Kerdi brusebad kantet skrånende?
  2. Vil Redgard holde sig til Kerdi?
  3. Hvad er den bedste vandtætningsmembran til brusere?
  4. Kan du skrue fast i Kerdi kantsten?
  5. Hvad bruges Kerdi fix til?
  6. Kan Kerdi membran installeres over gipsvæg?
  7. Hvor høj skal et brusebad være?
  8. Er Schluter brusekar skråt?
  9. Er Kerdi-board stærk nok?

Er Kerdi brusebad kantet skrånende?

Over kantstenens bredde er hældningen på 2% mindre end 1/8 "og tættere på 1/16", så det er let at opnå. En trærasp eller en slibeskive ville tage et minut eller to at få en hældning på det rå skum, hvis du ikke gjorde det med tindsættet. Jim - var enig i, at kantstenen kan skrånes på flere forskellige måder.

Vil Redgard holde sig til Kerdi?

RedGuard er ikke sværere at overholde. Der er ingen grund til at bruge begge produkter, selvom det kan være lettere at bruge RedGuard i hjørner og nicher uden den opbygning, du kan få med kerdi.

Hvad er den bedste vandtætningsmembran til brusere?

Bedste vandtætningsmembran til brusebad:

Kan du skrue fast i Kerdi kantsten?

2 svar. Kerdi kantsten holder ikke dine skruer. Du kan prøve at sætte en skrue på et stykke skrot, og du skal kunne trække skruen ud i hånden. Det er designet til at blive brugt i bunden af ​​bruserdøren bare til at holde fliserne og godt nok til, at en person kan træde på det.

Hvad bruges Kerdi fix til?

Schlüter-KERDI-FIX er et elastisk installationslim, der er baseret på en MS-polymer. Den er velegnet til limning og vandtætning af anlæg og tilslutninger til Schlüter-KERDI vandtætningsmåtte og kan også bruges til at klæbe en række andre materialer.

Kan Kerdi membran installeres over gipsvæg?

Ja. Når du installerer KERDI over gipspladerne, er de fuldstændig beskyttet mod vand og damp i dit flisebelagte brusebad.

Hvor høj skal et brusebadskant være?

Standardhøjden for en brusekant i USA er 2 tommer over toppen af ​​afløbet. Dette er byggekode, men det betyder ikke, at selve kantstenen skal være 2 tommer høj. Det betyder, at du skal have 2 inches af en dråbe fra hvor afløbet er placeret, til hvor du træder ind.

Er Schluter brusekar skråt?

Schluter ®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS er præfabrikerede skrå brusekar med integreret KERDI vandtætning.

Er Kerdi-board stærk nok?

Husk, efter at flisen er installeret, vil der kun være forskydningskræfter (lodrette) på disse fliser, og korrekt installeret Kerdi er mere end stærk nok til at håndtere den. ANSI -krav til Kerdi er minimum 50 psi bond forskydningsstyrke på 7 dage, 170 psi membranbrudstyrke - meget stærk til det, du installerer.

Kabelføring (er), der styres af en kontakt
Hvordan ved du, om en stikkontakt styres af en kontakt?Kan du tilslutte en stikkontakt fra en lyskontakt?Kan stikkontakter og afbrydere være på samme ...
Hvad skal jeg gøre med en strømafbryder, der tilsyneladende ikke gør noget?
Tænd for det, og tag stikket ud, og sæt det i igen, og det er garanteret "tændt". Mange nyere radioer (f.eks. Fjernsyn, computere osv.) har en afbryde...
Er dette ledningsarrangement med 3 kontakter tilladt med kode?
Hvor mange ledninger kan være i en 3 -vejs switch?Hvad er ledningsreglerne anvendt på trevejskontakter?Kan du koble en 3 -vejs switch med 2 ledninger?...