Subwoofer

Er det i orden at tilslutte en subwoofer til to enheder med et Y -kabel?

Er det i orden at tilslutte en subwoofer til to enheder med et Y -kabel?
  1. Skal jeg bruge et Y -kabel til subwoofer?
  2. Kan du dele subwoofer output?
  3. Hvordan tilslutter du en subwoofer med to indgange?
  4. Har du brug for to subwooferkabler?
  5. Hvorfor subwoofer har venstre og højre input?
  6. Hvorfor har modtagere 2 subwooferudgange??
  7. Kan du opdele LFE -input?
  8. Kan du slutte en subwoofer til en 2 -kanals modtager?
  9. Kan jeg bruge to forskellige subwoofere?
  10. Hvilket kabel skal jeg bruge for at slutte min subwoofer til min modtager?
  11. Hvorfor har højttalere 2 indgange?
  12. Hvilket kabel bruger jeg til en subwoofer?

Skal jeg bruge et Y -kabel til subwoofer?

For at tilslutte en subwoofer tilsluttet korrekt er der ikke brug for et RCA "splitter" -kabel ("Y" -kabel). Ethvert enkelt, standard RCA- eller subwooferkabel skal klare sig fint. ... Den anden ende af kablet sættes i L/LFE (hvid) RCA -stikket på bagsiden af ​​din sub.

Kan du dele subwoofer output?

Dette er ikke et problem, medmindre du deler signalet mange gange (f.eks. Mindst 5+ gange) Du ændrer ikke gevinststrukturen på grund af dette. Det giver meget mening, tak. Når du deler udgange - halverer det signalet. Når det er sagt, hvis din forstærkede bashøjttaler har brug for begge indgange, er det HELT det værd.

Hvordan tilslutter du en subwoofer med to indgange?

Ved brug af to subwoofere er det muligt at bruge et Y-delt LFE-signal fra processorens subudgang. Det er også muligt at forbinde sub'en i venstre side til main-out venstre fra processoren (output bruges også til at tilslutte en ekstern effektblok til venstre fronthøjttaler).

Har du brug for to subwooferkabler?

Alle drevne subwoofere kræver to forbindelser: strøm og signal. ... Til signalet skal du bruge et subwooferkabel til at forbinde din modtagers subwooferudgang til LFE (lavfrekvent effekt) -indgangen på subben. Mange stereomodtagere og forstærkere har også subwooferudgange til disse forbindelser.

Hvorfor subwoofer har venstre og højre input?

Da subwooferen er ansvarlig for lave bastoner (aka dens eneste formål), kræver det en sender af lavfrekvente lydbølger. De venstre og højre kanaler er kombineret i et LFE -kabel for at give et enkelt kabel mulighed for jævnt at sprede signalerne til subwooferen.

Hvorfor har modtagere 2 subwooferudgange??

Når en modtager har to subwooferudgange, er de to typisk dubletter af hinanden med en fælles intern forbindelse. ... Når en modtager har to subwooferudgange, er de to typisk dubletter af hinanden med en fælles intern forbindelse. Du kan derfor frit vælge det, der er mest bekvemt.

Kan du opdele LFE -input?

Der går ikke tabt i signalkvaliteten ved opdeling af LFE/subwooferudgangen på en moderne AVR. Du kan få splittere for 99 øre.

Kan du slutte en subwoofer til en 2 -kanals modtager?

Ja, to (lette) måder at tilslutte en strømforsynet sub i en 2-kanals opsætning. 1) Kør højttalerkablet fra din forstærker til sub -en, derefter et andet sæt højttalerkabler til dine højttalere.

Kan jeg bruge to forskellige subwoofere?

Ja. Du kan køre to forskellige subs. Det er optimalt at køre to af det samme, for i dit tilfælde kan den svagere sub nå sine grænser før den stærkere.

Hvilket kabel skal jeg bruge for at slutte min subwoofer til min modtager?

Hvis du bruger din subwoofer med en hjemmebiografmodtager, er forbindelsen enkel: Kør bare et lydforbindelseskabel som dette fra receiverens subwooferudgang til subwooferens linjeindgang (billedet ovenfor). Hvis subwooferen har en indgang mærket LFE, skal du bruge den.

Hvorfor har højttalere 2 indgange?

Et elektronisk kredsløb er, hvad navnet antyder - et kredsløb. For at det skal fungere, skal der være en kontinuerlig ubrudt sløjfe fra strømkilden (i dette tilfælde forstærkeren) gennem belastningen (spolerne i højttaleren) og tilbage til forstærkeren. Derfor de to ledninger.

Hvilket kabel bruger jeg til en subwoofer?

du kan bruge et standard RCA -kabel, men et subwooferkabel foreslås, da det har mere skjold i det og giver mere klarhed og opløsning. et subwooferkabel leveres med et standard RCA -stik, men er tykkere end standard RCA -kablet. Ethvert RCA -kabel vil klare. Men gå efter et tykkere kabel for bedre signaloverførsel.

Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...
Hvorfor ser jeg omkring et 50V fald på Load Line i en lysarmaturboks?
Hvad forårsager lav spænding ved lysarmatur?Hvorfor har jeg spænding, når kontakten er slukket??Hvilken spænding er en lyskontakt?Har lysarmaturer bru...
Twin Lightswitch ledninger - dk
Hvad betyder l1 og l2 på en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem en 2 -vejs og 3 -vejs switch?Går den sorte ledning til l1 eller l2?Hvad sker der, hvi...