Termisk

Vaskemaskinens termosikring blæser af hvert par måneder. Hvad kan være årsagen?

Vaskemaskinens termosikring blæser af hvert par måneder. Hvad kan være årsagen?

Tørreslange eller udluftningsledning tilstoppet Når tørretumblerslanger eller udluftningsledninger bliver tilstoppede forhindrer den korrekt luftcirkulation, hvilket i sidste ende vil få din tørretumbler til at blive overophedet. Dette er den mest almindelige årsag til, at en termisk afbrydelsessikring bliver ved med at snuble. Du skal fjerne udluftningsledningen fra bagsiden af ​​din tørretumbler og rense den.

  1. Hvorfor blæser min termiske sikring?
  2. Hvad får en termisk sikring til at gå dårligt i en tørretumbler?
  3. Kan en termisk sikring gå galt?
  4. Kan du nulstille en termisk sikring?

Hvorfor blæser min termiske sikring?

Svar: Tilstoppet eller begrænset udblæsningsluftstrøm er den hyppigste årsag til, at en termisk sikring blæser. Kontroller fnugskærmen for fnug eller ophobning af snavs, der kan hæmme luftstrømmen gennem tørretumbleren. ... Hvis de bliver for varme, skyldes det normalt dårlig luftgennemstrømning.

Hvad får en termisk sikring til at gå dårligt i en tørretumbler?

Den væsentligste årsag til termisk sikring er, at luftstrømmen er blokeret. Kontroller udstødningsbanen for for meget fnug eller snavs helt ud til udstødningsrørets udgangspunkt. Kontroller blæserhjulet for at sikre, at det ikke er gået i stykker eller er tilstoppet. Dette kan gøres ved at bruge tilstanden "køle ned" eller "luftfnug".

Kan en termisk sikring gå galt?

Nogle gange vil en sikring simpelthen slides op efter mange års gentagen brug og simpelthen stoppe med at fungere. ... Enhver af disse kan resultere i overophedning af din tørretumbler, hvilket fører til en termisk sikring, der vil blæse. Så sørg for at opdage, hvad der fik sikringen til at gå i stykker ellers, du bliver nødt til at udskifte en anden kort tid efter.

Kan du nulstille en termisk sikring?

En termisk sikring er en afbrydelse, der bruger en engangs smeltbar forbindelse. I modsætning til en termisk kontakt, der automatisk kan nulstille sig selv, når temperaturen falder, ligner den termiske sikring mere en elektrisk sikring: en engangsanordning, der ikke kan nulstilles og skal udskiftes, når den fejler eller udløses.

Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...
Hvorfor ser jeg omkring et 50V fald på Load Line i en lysarmaturboks?
Hvad forårsager lav spænding ved lysarmatur?Hvorfor har jeg spænding, når kontakten er slukket??Hvilken spænding er en lyskontakt?Har lysarmaturer bru...
Twin Lightswitch ledninger - dk
Hvad betyder l1 og l2 på en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem en 2 -vejs og 3 -vejs switch?Går den sorte ledning til l1 eller l2?Hvad sker der, hvi...