Pærer

LED-lys i loftsventilator fungerer kun med en ikke-LED ved siden af

LED-lys i loftsventilator fungerer kun med en ikke-LED ved siden af
  1. Hvorfor virker LED -pærer ikke i min loftsventilator?
  2. Kan du bruge LED pærer i ikke LED armatur?
  3. Kan du bruge LED -pærer i loftsventilatorer?
  4. Har jeg brug for en LED -kontakt til LED -lys?
  5. Hvilken slags pære går i en loftsventilator?
  6. Kan LED -pærer tage ild?
  7. Kan jeg sætte en 100W LED pære i en 60W fatning?
  8. Er LED loftslamper noget godt?
  9. Hvad er dagslys vs blød hvid?
  10. Kan jeg sætte en 60 watt LED -pære i en 40 watt loftsventilator?
  11. Er det OK at sætte en 60 watts pære i en 40 watts fatning?

Hvorfor virker LED -pærer ikke i min loftsventilator?

Hvorfor virker LED -pærer ikke i min loftsventilator? En lysdæmper skal aldrig tilsluttes en loftventilator. Du bør ikke bruge en LED -pære, hvis belysningssættet heller ikke er direkte forbundet til en dæmperkontakt. Der er LED -pærer, der kan dæmpes, men sørg for, at belastningen, der går gennem armaturet, er kompatibel med pæren.

Kan du bruge LED pærer i ikke LED armatur?

Lysdioder kan bruges i ethvert lysarmatur, så længe det ikke er lukket eller lufttæt og ikke er et gammeldags lysdæmper. Begge disse vil forkorte levetiden for LED -pærer.

Kan du bruge LED -pærer i loftsventilatorer?

Hvis du betjener din blæser med trækkæder, kan du bruge LED -pærer. På grund af uoverensstemmelser i fremstillingsprocessen af ​​LED -pærer, anbefaler vi ikke at udskifte dine CFL- eller glødepærer med LED -pærer i loftsventilatorer med fjernbetjeninger.

Har jeg brug for en LED -kontakt til LED -lys?

LED -lamper har brug for deres egen specielle elektroniske lysdæmper for at få et fuldt fungerende og dæmpende lys.

Hvilken slags pære går i en loftsventilator?

De mest almindelige loftventilatorpærer, der findes, er Candelabra og Intermediate. Nyere loftsventilatorer kan kræve Mini Candelabra, mens ældre loftsventilatorer kan have en standard medium pære.

Kan LED -pærer tage ild?

LED -lys udsender ikke lys fra et vakuum, som de fleste andre pæretyper gør. ... Overophedning er en af ​​grundene til, at en pære kan starte en brand, men det er meget usandsynligt, at det sker med LED -lys. De kan føle sig varme at røre ved, men de producerer lys ved en betydeligt lavere temperatur end andre pærer.

Kan jeg sætte en 100W LED pære i en 60W fatning?

For en 60-Watt armatur kan du bruge en 100W, 125W eller endda 150W LED-ækvivalent, fordi de alle forbruger under 60-Watt! ... Det betyder, at du kan bruge en 150W LED-ækvivalent pære i en 60W fatning og få mere end tre gange lysstyrken på din gamle 60-Watt glødepære.

Er LED loftslamper noget godt?

LED -belysning er fremtidens måde og med god grund. Selvom de har en højere pris på forhånd, er LED -lamper mere effektive og holder langt længere end glødelamper, lysstofrør eller halogenpærer og kan levere de varme eller kølige lystemperaturer, dit særlige rum har brug for.

Hvad er dagslys vs blød hvid?

Dagslys er et meget skarpt hvidblåt lys med en meget høj farvetemperatur i området 5000-6500 K. ... Soft White producerer en gul nuance og en lavere farvetemperatur i området 2700 - 3000 K. Husk, at jo højere Kelvin -værdien er, desto lysere er lyset.

Kan jeg sætte en 60 watt LED -pære i en 40 watt loftsventilator?

Ja. Det vil være 60 ækvivalente watt for LED, som i lignende mængde lys. Men LED vil sandsynligvis forbruge i området 15 til 20 watt. Sandsynligvis hvis der ikke bruges en lysdæmper, eller hvis lysdæmperen er designet til LED -lamper, og LED -lampen er dæmpbar.

Er det OK at sætte en 60 watts pære i en 40 watts fatning?

En ækvivalent på 60 watt bruger 9 watt, så ja du kan bruge dette i en stikkontakt, der er klassificeret til en 40 watt glødelampe. Kontroller, at stikkontakten og ledningerne er i god stand, fordi LED -basen sandsynligvis vil være varm under drift. Hvis LED'en vil være lukket, skal du kontrollere, at pæren er designet til et lukket armatur.

Hvordan kombinerer jeg to 3-vejs switch kredsløb til et?
Kan du kombinere to kontakter sammen?Hvordan gør jeg en dobbelt lyskontakt til en enkelt?Hvordan tilslutter du flere lys og kontakter til et kredsløb?...
Tilslut en dobbelt vippekontakt og en normal vippekontakt
Hvordan tilslutter du en dobbelt lyskontakt med en strømkilde?Betyder det noget, hvilken vej du tilslutter en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem vip...
Udskiftning af gammel 4-vejs switch
Følg disse trin for at udskifte en fire-vejs switch:Sluk for strømmen til kontakten på kredsløbspanelet eller sikringsboksen.Skru af og fjern kontaktp...