Cirkulær

Ryobi cirkelsavmotor kører, klingen gør det ikke

Ryobi cirkelsavmotor kører, klingen gør det ikke
  1. Hvorfor holder mit cirkelsavblad op med at snurre?
  2. Hvorfor virker min cirkelsav ikke?
  3. Hvorfor bliver min Ryobi cirkelsav ved med at stoppe?
  4. Hvorfor brænder min rundsav træet?
  5. Hvor er spindellåsen på en cirkelsav?
  6. Hvad gør en spindellås?
  7. Hvad er en elektrisk bremse på en cirkelsav?
  8. Hvordan servicerer du en cirkelsav?

Hvorfor holder mit cirkelsavblad op med at snurre?

Så hvis din motor snurrer, men ikke bladet, betyder det, at bladet har mistet kontakten til akslen. Kontroller, om klingen er korrekt centreret og justeret med alle lokaliseringstappene (hvis din sav har nogle). Derefter fikseres skruen med de relevante skruenøgler.

Hvorfor virker min cirkelsav ikke?

Kontroller, at din strømforsyning ikke er skyld. Det kan være en beskadiget netledning eller en udkoblet afbryder frem for saven, der er skyld i. ... Hvis problemet er i saven, kan det stadig være relateret til ledningen på selve saven eller udløserkontakten, da det er de dele, der oftest flyttes og bruges og ofte først fejler.

Hvorfor bliver min Ryobi cirkelsav ved med at stoppe?

Hvorfor bliver min Ryobi cirkelsav ved med at stoppe? Fordi du bruger et batteri, der er for lille, fordi det er en svag sav, og du tvinger det ud over dets evne.

Hvorfor brænder min rundsav træet?

Forkert indstillet cirkelsavblad kan forårsage rygning

Ved at blusse tænderne op, sørger du for, at de er det eneste, der kommer i kontakt med materialet under snittet. Hvis dit knivsæt er forstyrret af en eller anden grund, kan knivens krop komme i kontakt med træet under snittet og forårsage varme og røg.

Hvor er spindellåsen på en cirkelsav?

På den forreste del af værktøjet vil du bemærke en trykknap et eller andet sted. Denne knap aktiverer spindellåsen, og bladet låses på plads. Hvis bladet er dækket af knivbeskytteren, skal du også fjerne beskyttelsen. Når bladet ikke bevæger sig, kan du bruge den skruenøgle, du får, når du køber cirkelsaven.

Hvad gør en spindellås?

Spindellåse låser borepatronen, så man sikkert kan skifte bits. Når låsen er i indgreb, kan borepatronen eller borekronen ikke bevæge sig. De fleste moderne øvelser låser automatisk borepatronen, når udløseren med variabel hastighed frigives.

Hvad er en elektrisk bremse på en cirkelsav?

En elektrisk bremse aktiveres ved at slippe cirkelsavudløseren. Når den er aktiveret, vender den elektriske bremse elstrømmen og stopper kniven næsten øjeblikkeligt. Det gør saven mere sikker, da bladet hurtigt stoppes fra at snurre kort tid efter, at aftrækkeren slippes.

Hvordan servicerer du en cirkelsav?

VÆR DETEKTIV - det første trin i vedligeholdelsen af ​​en cirkelsav

  1. Kontroller strømkilde. Når du har afbrudt savens strøm, skal du sørge for, at strømforbindelsen er fejlfri. ...
  2. Undersøg bevægelige dele. ...
  3. Undersøg boligen. ...
  4. Vurder håndtaget. ...
  5. Test den nedre vagt. ...
  6. Husk bladskive og bolt. ...
  7. Luftventiler. ...
  8. Skift håndtag og afskærmninger.

Tilslut en dobbelt vippekontakt og en normal vippekontakt
Hvordan tilslutter du en dobbelt lyskontakt med en strømkilde?Betyder det noget, hvilken vej du tilslutter en lyskontakt?Hvad er forskellen mellem vip...
Udskiftning af gammel 4-vejs switch
Følg disse trin for at udskifte en fire-vejs switch:Sluk for strømmen til kontakten på kredsløbspanelet eller sikringsboksen.Skru af og fjern kontaktp...
Kan en ovnens høje grænsekontakt omgås til test, og er det farligt?
Ovnafbrydere er pålidelige, billige at udskifte og er designet til beskyttelse af forbrugeren. Omgåelse af en ovnbegrænsningsafbryder eller en hvilken...