Flapper

Problem med størrelse på toiletflapper

Problem med størrelse på toiletflapper
  1. Er der klapper i forskellige størrelser til toiletter?
  2. Er klapperventiler universelle?
  3. Hvad betyder tallene på en toiletflapper?
  4. Hvor lang tid skal en toiletklap vare?
  5. Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en 2 eller 3 toiletflapper?
  6. Hvordan ved du, om klappen skal udskiftes?
  7. Kan du bare udskifte klappen på et toilet?
  8. Hvor meget koster det at udskifte toiletflapper?
  9. Hvorfor fejler toiletklapper?
  10. Hvor meget koster en ny toiletflapper?

Er der klapper i forskellige størrelser til toiletter?

Flappers findes i to størrelser, to tommer og tre tommer. Et flertal af toiletter vil bruge to tommer klapper; tre tommer klapper er imidlertid blevet populære i de seneste år og kan findes på nyere toiletter fremstillet siden 2005.

Er klapperventiler universelle?

Flappen bruger et universal-fit design, hvilket gør den kompatibel med de fleste toiletter med 2-tommer skylleventiler.

Hvad betyder tallene på en toiletflapper?

502 klappen kan drejes som en urskive og har tal på den, der spænder fra minimum til en maksimal indstilling. Hvis du drejer klappen til et lavere tal, tvinges klappen til at lukke hurtigere for en kortere skylning og ved at indstille den til et højere tal, kan den forblive åben længere for en længere skylning.

Hvor lang tid skal en toiletklap vare?

Flapper er ofte kilden til potentielt dyre utætheder, når de ikke længere forsegler helt; klapper holder typisk omkring 5 år. Der er fire måder at kontrollere, om din klapper gør sit arbejde.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en 2 eller 3 toiletflapper?

Se på skylleventilens afløbsåbning i bunden af ​​din tank. Hvis åbningen ser ud på størrelse med en baseball eller orange, skal du bruge en 2 "flapper. Hvis åbningen ser ud på størrelse med en softball eller grapefrugt, skal du bruge en 3 "flapper.

Hvordan ved du, om klappen skal udskiftes?

Et konstant løbende toilet er et tegn på en slidt klapper. For at teste din klappers ydeevne skal du putte et par dråber madfarve i tankens vand. Skyl ikke toilettet. Hvis du efter 30 minutter finder farvet vand i toiletskålen, skal du selv udskifte klappen eller ringe til en blikkenslager for at udføre opgaven for dig.

Kan du bare udskifte klappen på et toilet?

Start med at lukke for vandet til toilettet og dræne tanken for at få adgang til skyllemekanismen. Fjern klappen fra dens sæde på overløbsventilen, og kassér den, og sæt en ny på plads. Fastgør den nye klapper på ventilen, og juster kæden til den passende længde for at sikre en korrekt tætning.

Hvor meget koster det at udskifte toiletflapper?

Generelt er landsgennemsnittet $ 100 til $ 200 for toiletreparationer. De fleste husejere betaler $ 150 for en handyman for at udskifte en klapper, men priserne varierer afhængigt af mængden af ​​arbejde og dele, der er involveret. Udskiftning af en voksring koster i gennemsnit kun $ 60, men fastgørelse af rør og fjernelse af blokeret toilet kan koste op til $ 600.

Hvorfor fejler toiletklapper?

Problemet skyldes for meget slæk i løftekæden, der forbinder skyllehåndtaget med klappen. Når kæden har for meget slap, kan den ikke løfte klappen højt nok til at lade hele vandmængden strømme ned gennem skylleventilen; den lukker for tidligt og stopper derved skylningen.

Hvor meget koster en ny toiletflapper?

Omkostninger ved reservedele

En delPrisDIY projekt tid
Fyld ventil$ 8- $ 301-2 timer
Luk ventilen$ 5- $ 351-2 timer
Skålskylningsventil$ 20-$ 30½-2 timer
Flapper$ 5- $ 1020-30 minutter

En lyskontakt viser strømmen til den, når den er slukket
Hvorfor tænder mit lys, når kontakten er slukket?Hvordan kan du se, om en lyskontakt er dårlig?Hvordan reparerer du en lyskontakt, der ikke slukker?Ha...
Jeg erstattede min badeværelses udstødningsventilator med en nedtællingsafbryder
Kan du sætte en timerkontakt på en badeværelsesventilator?Hvordan ændrer man en udstødningsventilator??Hvordan tilsluttes en udstødningsventilator til...
Kan jeg tilføje en enkeltpolet switch til en eksisterende switch med samme strømkilde
Den anden 3 -vejs switch er den sidste switch i serien af ​​kontakter, denne 3 -vejs switch sender strømmen til lyset eller lysene. Hvis den enkeltpol...